Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep

In de wintermaanden krijgt iedereen weer te maken met sneeuwval en/of ijsvorming. Sneeuw en ijs kunnen leuk zijn, maar brengen ook veel narigheid met zich mee. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het moeten krabben van de autoruit ’s morgens vroeg of de stoep die vol ligt met sneeuw. Gelukkig zijn verschillende soorten zogenaamde wintergereedschappen te verkrijgen om de sneeuw en het ijs te lijf te gaan. Voorbeelden van wintergereedschap zijn de strooiwagen, de sneeuwschuiver, de sneeuwschep, de sneeuwruimer, de ijskrabber en de ijssteker. De Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep valt ook onder de categorie wintergereedschap en is een type sneeuwschep.

Een sneeuwschep zoals de Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep wordt voornamelijk ingezet om gemakkelijk en snel grote hoeveelheden sneeuw te verplaatsen. De Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep is een erg specifieke sneeuwschep. De Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep is bestand tegen temperaturen tot -40° C. Ook kan deze sneeuwschep goed tegen strooizout. Dit houdt in dat de sneeuwschep niet zal gaan roesten wanneer hij in contact komt met strooizout en/of water. Door de stabiele aluminiumrand van de Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep kunt u de sneeuw gemakkelijk opscheppen. De werkbreedte van de Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep is 45 centimeter. Deze sneeuwschep is erg stabiel, maar daarnaast totaal niet zwaar

U kunt de Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep verkrijgen bij Wolf-Garten. De Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep maakt deel uit van het brede en gevarieerde Multi-star gereedschap assortiment van Wolf-Garten. Op de website vindt u een overzicht van het gehele assortiment.

Door Wolf-Garten wordt voor de Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep aanbevolen om ook de Multi-star ZM-AD 120 te bestellen. Deze steel kunt u gemakkelijk en snel door middel van het handige Multi-star kliksysteem aan de Multi-star SN-MA 45 Aluminium sneeuwschep bevestigen. Door gebruik te maken van de Multi-star ZM-AD 120 steel kunt u rechtopstaand de sneeuw scheppen.

Ga snel eens naar de website van Wolf-Garten!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap