Multi-star SN-M 42 Kunststof sneeuwschep

De Multi-star SN-M 42 Kunststof sneeuwschep is een type gereedschap dat valt onder de categorie wintergereedschap. Er zijn een aantal soorten gereedschap te verkrijgen die voornamelijk tijdens de wintermaanden veel ingezet worden. Hierbij kunt u denken aan gereedschap zoals de sneeuwruimer, de sneeuwschuiver, de strooiwagen en de sneeuwschep. Het wintergereedschap wordt voornamelijk vaak ingezet om effectief sneeuw en/of ijs te verwijderen.

De Multi-star SN-M 42 Kunststof sneeuwschep is een specifiek type sneeuwschep. Een sneeuwschep wordt gebruik om sneeuw mee op te scheppen en te verplaatsen. Vooral wanneer er teveel sneeuw gevallen is om met de sneeuwschuiver op te ruimen, kan een sneeuwschep een oplossing bieden. Er zijn allerlei soorten sneeuwscheppen te verkrijgen. Deze variëren in uitvoering, grootte, gewicht en prijs.

De Multi-star SN-M 42 Kunststof sneeuwschep staat erom bekend erg stabiel en licht van gewicht te zijn. Hierdoor kunt u gemakkelijk en zonder te veel kracht te hoeven zetten de sneeuw verwijderen. Doordat de schuifrand van de Multi-star SN-M 42 Kunststof sneeuwschep gemaakt is van sterk aluminium is deze sneeuwschep ook bestand tegen strooizout. Dit houdt in dat de sneeuwschep niet zal gaan roesten. De Multi-star SN-M 42 Kunststof sneeuwschep is bestand tegen temperaturen tot -30 ˚C.

U kunt de Multi-star SN-M 42 Kunststof sneeuwschep verkrijgen bij Wolf-Garten. Dit bedrijf is gespecialiseerd in allerlei soorten gereedschap waaronder ook wintergereedschap. Op de website van Wolf-Garten kunt u een overzicht van het gehele assortiment vinden. Voor de Multi-star SN-M 42 Kunststof sneeuwschep wordt aanbevolen om ook de Multi-star ZM-AD 120 steel te bestellen. U kunt eenvoudig deze steel bevestigen op de Multi-star SN-M 42 Kunststof sneeuwschep door een speciaal ontwikkeld kliksysteem. Daarnaast is de Multi-star SN-M 42 Kunststof sneeuwschep voorzien van een extra vergrendeling, zodat deze extra stevig en stabiel is.

Ga snel eens naar de website van Wolf-Garten en laat u verrassen door het brede en gevarieerde assortiment!

 


 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap