Multi-star IS-M/ZM 02 IJskrabber

Het ijs af krabben van de auto ruiten is een vervelend klusje, maar van groot belang. Vanwege de veiligheid is het belangrijk dat zowel door voorramen als de zijramen van een auto altijd goed ijs- en sneeuwvrij zijn. Wanneer namelijk gereden wordt met slecht zicht, neemt de kans op ongelukken erg toe.

Om de autoruiten ijs- en sneeuwvrij te maken zijn allerlei soorten wintergereedschappen uitgevonden. Zo is er ijsfolie dat de ruit bedekt of een ijskrabbers waarmee je het ijs kunt verwijderen. De Multi-star IS-M/ZM 02 IJskrabber is een type ijskrabber.

IJskrabbers zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. De vraag is natuurlijk welke ijskrabber het meest geschikt is. Over het algemeen kosten ijskrabbers met een lange steel meer kracht. Ook ijskrabbers die minder goed in de hand liggen, kosten erg veel kracht tijdens het krabben. Daarnaast speelt vaak bij de aankoop van een ijskrabber de grootte van de ijskrabber een rol. Veel mensen willen namelijk graag de ijskrabber in het handschoenenvakje bewaren.

Het type ijskrabber dat het minst prettig werk is de driehoekige ijskrabber. Deze ijskrabber is erg klein, waardoor te weinig druk uitgeoefend kan worden. Daarnaast kan het plastic ook erg schep zijn. Het formaat is dan wel weer erg gunstig, aangezien deze krabber erg klein is.

De Multi-star IS-M/ZM 02 IJskrabber is een type ijskrabber die zeker aan te bevelen is. De werkbreedte is 10 centimeter. Aan de bovenkant van de Multi-star IS-M/ZM 02 IJskrabber zijn inkepingen aangebracht voor het breken van het ijs. Ook is de Multi-star IS-M/ZM 02 IJskrabber voorzien van een siliconen strip om natte ramen schoon te kunnen maken. Kortom, de Multi-star IS-M/ZM 02 IJskrabber is een multifunctioneel inzetbare ijskrabber.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Multi-star IS-M/ZM 02 IJskrabber? Ga dan eens naar de website van Wolf-Garten. Naast de Multi-star IS-M/ZM 02 IJskrabber kunt u nog vele andere soorten wintergereedschap bij Wolf-Garten verkrijgen. Op de website vindt u een overzicht van het gehele assortiment!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap