Multi-star IC-M IJssteker

De Multi-star IC-M IJssteker valt onder de categorie wintergereedschap. Tegenwoordig zijn verschillende soorten gereedschap te verkrijgen die u specifiek in de winter kunt gebruiken. In de winter krijgen we altijd te maken met veel vorst, sneeuw en ijs. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het trottoir dat vol met sneeuw ligt of de voorruit van de auto die weer eens bevroren is. Voorbeelden van gereedschap die in de winter vaak gebruikt worden zijn de handstrooier, ijssteker, sneeuwschop, ijskrabber en ijsfolie. De Multi-star IC-M IJssteker is, zoals de naam al aangeeft, een type ijssteker. Een ijssteker wordt gebruikt voor het verwijderen van grote stukken ijs.

De Multi-star IC-M IJssteker is erg geschikt om in te zetten wanneer u in de winter last heeft van vastgevroren ijs. Vaak vriest er ijs vast aan het terras, de oprit of het trottoir. Dit kunnen hele grote brokken ijs worden. De Multi-star IC-M IJssteker is voorzien van een extra gehard werkblad waarmee u het ijs gemakkelijk en snel kunt wegschrapen. Het werkblad is 15 centimeter breed. Wanneer het werkblad van de Multi-star IC-M IJssteker bot geworden is, kunt u deze gemakkelijk verwisselen.

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte ijssteker, kan de Multi-star IC-M IJssteker wellicht een uitkomst bieden. U kunt deze ijssteker verkrijgen bij Wolf-Garten. Naast dat u deze ijssteker bij Wolf-Garten kunt bestellen, kunt u daar ook terecht voor het bestellen van een bijpassende steel. Voor de Multi-star IC-M IJssteker wordt de Multi-star ZM-A 150 steel aanbevolen. Het voordeel van werken met een steel, is dat u rechtopstaand het werk kunt uitvoeren en u daarnaast meer druk kunt zetten bij het verwijderen van ijs. Daarnaast kunt u deze steel ook gebruiken in combinatie met andere soorten gereedschapskoppen van Wolf-Garten.

Voor meer informatie over de Multi-star IC-M IJssteker of voor het bestellen van de Multi-star ZM-A 150 steel, kunt u terecht op de website van Wolf-Garten!
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap