WOLF-Garten Multi-star WK-M Vijvernet

HetWOLF-Garten Multi-star WK-M Vijvernet is een type schepnet en valt onder de categorie vijvergereedschap. Wat veel mensen niet weten is dat er veel tijd gaat zitten in het onderhouden van een vijver. Daarom is kwalitatief vijvergereedschap van groot belang bij het onderhouden van een vijver. Typen gereedschap die onder de categorie vijvergereedschap vallen zijn onder andere een schepnet, een thermometer, een vijverschaar, een vijvertang en de vuilwaterfilter.

Schepnetten zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Het WOLF-Garten Multi-star WK-M Vijvernet is een erg specifiek type schepnet. Schepnetten variëren in de lengte van de steel, of het net fijnmazig of grofmazig is en het materiaal voor zowel het net als de steel gebruikt is. Schepnetten zoals het WOLF-Garten Multi-star WK-M Vijvernet worden voornamelijk ingezet voor het verwijderen van afval dat in een vijver terecht is gekomen. U kunt bij afval denken aan bladeren, gras, maar ook plastic, of bijvoorbeeld kroos. Met een schepnet kunt u gemakkelijk het afval uit de vijver scheppen.

Het WOLF-Garten Multi-star WK-M Vijvernet is specifiek ontwikkeld voor het verwijderen van fijn afval, kroos en/of bladeren uit de vijver. De lengte van het Multi-star WK-M Vijvernet is 35 centimeter en de breedte van dit vijvernet is 30 centimeter. Bij het gebruiken van het Multi-star WK-M Vijvernet is het van belang dat u het schepnet ondersteund bij het uit de vijver halen van het afval.

Het WOLF-Garten Multi-star WK-M Vijvernet is te verkrijgen bij Wolf-Garten. Dit bedrijf heeft een breed assortiment aan tuingereedschap, waaronder dus ook vijvergereedschap. Op de website van Wolf-Garten vindt u een overzicht van het gehele assortiment. Ook kunt u op de website terecht voor het bestellen van het WOLF-Garten Multi-star WK-M Vijvernet. Het Multi-star WK-M Vijvernet is te verkrijgen met een lange Multi-star aluminium steel zodat het bereik van het Multi-star WK-M Vijvernet vergroot kan worden.

Neem snel eens een kijkje op de website van Wolf-Garten!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap