WOLF-Garten Multi-star WF-M Vijvernet

HetWOLF-Garten Multi-star WF-M Vijvernet is een type gereedschap dat valt onder de categorie vijvergereedschap. Er zijn allerlei soorten gereedschap te verkrijgen om uw vijver te kunnen onderhouden. Een schepnet zoals het WOLF-Garten Multi-star WF-M Vijvernet is van groot belang bij het onderhoud. Vaak komt onder andere door de wind en het gebruik allerlei soorten afval in de vijver terecht. Wanneer dit gebeurt is het belangrijk dit te verwijderen met een schepnet om te zorgen dat de vijver schoon en netjes blijft.

Het WOLF-Garten Multi-star WF-M Vijvernet is een erg fijnmazig schepnet die ovaalvormig is. Het Multi-star WF-M Vijvernet is een type schepnet dat in eerste instantie vaak ingezet wordt voor het verwijderen van fijn afval, kroos en bladeren uit de vijver. Daarnaast kan het WOLF-Garten Multi-star WF-M Vijvernet ook gebruikt worden voor het vangen van vissen. Dit type vijvernet is dus erg multifuntioneel inzetbaar. Doordat voor de beugel van het Multi-star WF-M Vijvernet gebruik gemaakt is van kunststof worden de planten, vissen en het vijverfolie beschermd. De lengte van het Multi-star WF-M Vijvernet is 35 centimeter en de breedte van dit schepnet is 30 centimeter.

U kunt hetWOLF-Garten Multi-star WF-M Vijvernet verkrijgen bij Wolf-Garten. Wolf-Garten is een bedrijf dat door de jaren heen een breed assortiment ontwikkeld heeft voor het onderhouden van uw tuin. Vijvergereedschap zoals het Multi-star WF-M Vijvernet valt hier dus ook onder. Het voordeel van tuingereedschap van Wolf-Garten is dat duurzaam materiaal gebruikt wordt zodat u jarenlang van uw tuingereedschap gebruikt kunt maken.

Wolf-Garten beveelt aan om ook een WOLF-Garten Multi-star steel aan te schaffen voor het Multi-star WF-M Vijvernet. Met een WOLF-Garten Multi-star steel kunt u het Multi-star WF-M Vijvernet uitrusten met een extra lange steel. Hierdoor kunt u de vijver gemakkelijker bereiken van een afstand. Voor het Multi-star WF-M Vijvernet zijn in principe alle Multi-star aluminium stelen en alle vario stelen geschikt. Op de website van Wolf-Garten is een overzicht van alle Multi-star stelen te vinden.

 



Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap