Voegenborstel multi-star FB-M

De WOLF-Garten multi-star FB-M Voegenborstel is een type tuingereedschap. Er zijn talloze soorten en maten tuingereedschap te verkrijgen. Bij het uitzoeken van tuingereedschap is het van groot belang dat u het tuingereedschap kiest dat het beste bij uw doeleinde past. De multi-star FB-M Voegenborstel is specifiek geschikt voor het schoon maken en houden van uw terras. De multi-star FB-M Voegenborstel kan geschaard worden onder de categorie borstels en krabbers voor het tegengaan en verwijderen van borstels, vuil, onkruid, mos en groene aanslag.

Wolf-Garten is het bedrijf dat de multi-star FB-M Voegenborstel levert. Dit bedrijf heeft de multi-star FB-M Voegenborstel ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkig onkruid en groene aanslag tussen tegens. De WOLF-Garten multi-star FB-M Voegenborstel is voorzien van staaldraad waarmee het onkruid en de mos gemakkelijk tussen de voegen weggeveegd kan worden. Kortom, de multi-star FB-M Voegenborstel is de perfecte oplossing voor het onderhouden van betegelde en grote oppervlakken.

Bij Wolf-Garten is het, naast het bestellen van de multi-star FB-M Voegenborstel, ook mogelijk een navulset voor deze voegenborstel te bestellen. Wanneer de multi-star FB-M Voegenborstel wat ouder en minder goed wordt, kunt u dus gemakkelijk de borstel vervangen voor een nieuwe borstel. Ook kunt u bij Wolf-Garten de zogenaamde Multi-star ZM 150 steel bestellen. Deze steel is gemaakt van essenhout, erg stevig en de multi-star FB-M Voegenborstel is op deze steel te bevestigen. Bij Wolf-Garten wordt gebruik gemaakt van het Multi-star kliksysteem waarbij de voegenborstel gemakkelijk, snel en stevig op deze passende steel bevestigd kan worden. Een groot voordeel van het gebruik maken van een steel is dat u het tuinieren rechtopstaand kunt uitvoeren. U voorkomt hiermee dat u krom moet staan en onnodig veel kracht gebruikt. Met de multi-star FB-M Voegenborstel in combinatie met de Multi-star ZM 150 steel zorgt u dus voor een minimale belasting van de rug.

Op de website van Wolf-Garten vindt u meer informatie over de WOLF-Garten multi-star FB-M Voegenborstel een eventuele navulset en over de Multi-star ZM 150 steel. Neem eens een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap