Tuintegels onderhoud

In elke tuin komt wel onkruid voor. Onkruid verspreidt zich vaak erg gemakkelijk door de gehele tuin heen. Ook zelfs op plekken waarvan verwacht wordt dat geen onkruid zich kan planten, ontstaat toch onkruid. Een voorbeeld hiervan is tussen de voegen van de tegels van een terras of stoep. De onkruid ontstaat tussen de tegels doordat zaadjes van onkruid van bovenaf in de voeg waaien of doordat er onder de tegels wortels in de grond zitten. Wanneer de tegels van een terras gevoegd worden, wordt over het algemeen gebruik gemaakt van gewoon voegzand. Dit type zand bevat voedingsstoffen en kan daardoor als een prima voedingsbodem dienen voor het onkruid. Binnen de kortste keren is uw tuinpad, oprit, of terras omgetoverd tot een gebied vol met onkruid.

Er zijn verschillende methoden om het onkruid tussen de voegen tegen te gaan. Zo zijn er allerlei middeltjes tegen onkruid en kunt u speciaal voegzand gebruiken. Een andere methode is door het onkruid simpelweg weg te krabben. Hiervoor kunt u gebruik maken van een voegenkrabber zoals de WOLF-Garten multi-star FK-M Voegenkrabber.

De multi-star FK-M Voegenkrabber is een kleine en ideale voegenkrabber voor het verwijderen van onkruid, maar ook gras en mos. U kunt de multi-star FK-M Voegenkrabber gebruiken om het onkruid te verwijderen langs muren, tussen tegels maar ook langs trappen. De WOLF-Garten multi-star FK-M Voegenkrabber is erg geschikt voor onkruid met lange wortels. Doordat de voegenkrabber erg smal is, kunt u diep tussen de tegels komen en de wortels in zijn geheel er uit trekken.

Als materiaal is voor de WOLF-Garten multi-star FK-M Voegenkrabber gebruik gemaakt van verzinkt staal. Doordat het staal verzinkt is, is deze voegenkrabber een stuk beter tegen roest bestand, wat zorgt voor een langere levensduur.

Vele soorten voegenkrabbers zijn niet verlengbaar. Het nadeel hiervan is dat u vaak krom zit en last krijgt van de rug. De multi-star FK-M Voegenkrabber is echter wel verlengbaar. Bij Wolf-Garten kunt u naast de multi-star FK-M Voegenkrabber ook een zogenaamde Multi-star steel verkrijgen. Deze steel is gemaakt van essenhout en is voorzien van een gemakkelijk, snel en stevig kliksysteem. Hiermee klikt u gemakkelijk de multi-star FK-M Voegenkrabber op de steel.

Kortom, de multi-star FK-M Voegenkrabber is de oplossing voor het verwijderen van onkruid tussen uw bestratingsvoegen. Ga snel naar de website van Wolf-Garten en haal de multi-star FK-M Voegenkrabber vandaag nog in huis!

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap