WOLF-Garten GH-U 8 Universele tuinhandschoenen

De WOLF-Garten GH-U 8 Universele handschoenen zijn een type tuinhandschoen. Over het algemeen worden vaak tuinhandschoenen gebruikt om te zorgen dat tijdens het tuinieren de handen niet vuil worden en daarnaast de handen beschermd worden. Tuinhandschoenen zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Vaak bepaalt de toepassing en de wensen van de drager welk type tuinhandschoen het meest geschikt is.

De WOLF-Garten GH-U 8 Universele handschoenen zijn een specifiek type tuinhandschoen. Zoals de naam al aangeeft, zijn de GH-U 8 Universele handschoenen erg universeel en kunt u deze handschoenen voor zowel alle werkzaamheden in de tuin gebruiken als voor andere doeleinden.. De GH-U 8 Universele handschoenen hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten handschoenen. Zo zijn de GH-U 8 Universele handschoenen erg robuust door de versterkte vingertoppen, de knokkelbescherming en de extra stevige binnenzijde.

Als materiaal is voor de WOLF-Garten GH-U 8 Universele handschoenen gebruik gemaakt van synthetisch leer en spandez. De GH-U 8 Universele handschoenen bestaan voor 60% uit synthetisch leer en voor 40% uit spandex. Dit materiaal is erg ademend waardoor u minder last krijgt van zweethanden in de GH-U 8 Universele handschoenen. Aan de bovenzijde van de handpalm is een gedeelte aangebracht dat extra goed ademt. De GH-U 8 Universele handschoenen zijn uitwasbaar. Wanneer de handschoenen vies geworden zijn, kunt u deze dus gemakkelijk in de wasmachine gooien en op 30°C wassen.

U kunt de WOLF-Garten GH-U 8 Universele handschoenen verkrijgen bij Wolf-Garten. Bij Wolf-Garten zijn de GH-U 8 Universele handschoenen te verkrijgen in twee maten in de kleuren rood met grijs. Naast de WOLF-Garten GH-U 8 Universele handschoenen beschikt Wolf-Garten over nog veel meer soorten tuinhandschoenen. Op de website van Wolf-Garten vindt u een overzicht van het gehele assortiment aan tuinhandschoenen. Wanneer u kiest voor tuinhandschoenen van Wolf-Garten, bent u verzekerd van kwalitatief goede handschoenen die erg comfortabel en duurzaam zijn!

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap