WOLF-Garten GH-S 8 Snoeihandschoenen

De WOLF-Garten GH-S 8 Snoeihandschoenen zijn een type tuinhandschoen. Tuinhandschoenen worden door veel mensen gebruikt tijdens het tuinieren. Tuinhandschoen zorgen ervoor dat de handen niet vuil worden en het vermindert daarnaast de kans op het beschadigd raken van de handen. Tuinhandschoenen zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Het verschil in tuinhandschoenen zit hem vaak in de kleur, de maat, het materiaal, de vorm en de toepassing. Vooral de toepassing bepaalt vaak welk type tuinhandschoen het meest geschikt is. Zo zijn er speciale tuinhandschoenen die geschikt zijn om te gebruiken bij bodembewerking en zijn er weer andere tuinhandschoenen die meer geschikt zijn voor het snoeien van planten.

De WOLF-Garten GH-S 8 Snoeihandschoenen zijn, zoals de naam al aangeeft, specifiek geschikt voor het snoeien van planten. De WOLF-Garten GH-S 8 Snoeihandschoenen zijn bijzonder veilig en comfortabel en geschikt voor alle snoeiwerkzaamheden in de tuin. De GH-S 8 Snoeihandschoenen hebben een aantal eigenschappen die erg prettig zijn bij het uitvoeren van snoeiwerkzaamheden. Zo is er voor de GH-S 8 Snoeihandschoenen gebruik gemaakt van doornbestendig materiaal. Hierdoor worden snijdwondjes voorkomen. De versterkte binnenzijde van de GH-S 8 Snoeihandschoenen zorgt voor een optimale bescherming wanneer gesnoeide takken en overig snoeiafval verwijderd moeten worden. Een andere handige eigenschap is dat de GH-S 8 Snoeihandschoenen ook voorzien zijn van een anti-kleefmateriaal en nauwsluitende polsen. Zo blijven de GH-S 8 Snoeihandschoenen nooit haken in bomen en/of struiken met doornen. Wanneer de GH-S 8 Snoeihandschoenen vuil geworden zijn, kunt u deze tuinhandschoenen gemakkelijk en snel wassen door ze simpelweg in de wasmachine te gooien en op 30°C te wassen.

U kunt de WOLF-Garten GH-S 8 Snoeihandschoenen verkrijgen bij Wolf-Garten. Op de website kunt u deze tuinhandschoenen in twee maten verkrijgen in een rood/grijze uitvoering. Ook is een bijpassende machet voor de bescherming van de onderarm optioneel verkrijgbaar bij Wolf-Garten.

Ga nu naar de website van Wolf-Garten en haal vandaag nog uw eigen paar GH-S 8 Snoeihandschoenen in huis!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap