WOLF-Garten GH-BO 8 Bodemhandschoenen

Zoals de naam al aangeeft, zijn de GH-BO 8 Bodemhandschoenen een specifiek type bodemhandschoen. Bodemhandschoenen vallen onder de categorie tuinhandschoenen. Het is erg belangrijk om goede tuinhandschoenen te dragen wanneer u gaat tuinieren. Tuinhandschoenen beschermen uw handen en zorgen ervoor dat uw handen niet vies worden. Bodemhandschoenen zoals de GH-BO 8 Bodemhandschoenen zijn specifiek ontwikkeld voor werkzaamheden waarbij bescherming tegen vocht en goede grip nodig is. Hierbij kunt u denken aan onkruid wieden, planten plaatsen en harken.

De WOLF-Garten GH-BO 8 Bodemhandschoenen zijn erg prettige bodemhandschoenen om te gebruiken. Deze handschoenen zijn namelijk voorzien van gegoten vingertoppen, waardoor ze erg goed gebruikt kunnen worden voor bodembewerking zoals het graven in de border. Daarnaast zitten de GH-BO 8 Bodemhandschoenen als gegoten en bieden deze tuinhandschoenen een optimale bescherming aan de handen, zonder de fijngevoeligheid te verliezen.

Wanneer de WOLF-Garten GH-BO 8 Bodemhandschoenen vies geworden zijn, kunt u deze gemakkelijk in de wasmachine gooien. De WOLF-Garten GH-BO 8 Bodemhandschoenen kunnen op 30 graden gewassen worden. Het grote voordeel van de GH-BO 8 Bodemhandschoenen is dat deze tuinhandschoenen extreem gevoelige vingertoppen hebben. Hierdoor is een zeer goede grip tijdens het werken mogelijk. Ook zijn deze tuinhandschoenen zeer slijtvast en gaan ze dus jarenlang mee. Een ander voordeel is dat de WOLF-Garten GH-BO 8 Bodemhandschoenen voorzien zijn van een ademende handrug. Hierdoor worden de handen tijdens het werken in de tuin niet zweterig en zullen de tuinhandschoenen niet gaan stinken. Kortom met de GH-BO 8 Bodemhandschoenen worden uw handen dus goed beschermd en blijven uw handen droog, schoon en zweetvrij!

De WOLF-Garten GH-BO 8 Bodemhandschoenen zijn te verkrijgen bij Wolf-Garten. Tuinhandschoenen van Wolf-Garten, zoals de GH-BO 8 Bodemhandschoenen staan erom bekend erg comfortabel te zijn. Daarnaast garanderen deze tuinhandschoenen de bescherming en veiligheid die u nodig heeft tijdens het tuinieren. De GH-BO 8 Bodemhandschoenen zijn te verkrijgen in verschillende maten. Op de website van Wolf-Garten vindt u een overzicht van de beschikbare maten.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap