WE 330 Universele strooiwagen

WE 330 Universele strooiwagen

De WE 330 Universele strooiwagen valt onder de categorie strooigereedschappen. Deze strooiwagen is ideaal om te gebruiken tijdens de winterdagen om bij gladheid zout te strooien, maar ook wanneer u de tuin wilt bemesten of nieuw gras wilt inzaaien. De WE 330 Universele strooiwagen kan ingezet worden voor het gelijkmatig en vooral spaarzaam strooien van allerlei soorten strooigoed zoals zand, meststof, strooizout en graszaad.

U denkt nu natuurlijk, maar waarom heb ik een strooiwagen zoals de WE 330 Universele strooiwagen nodig? Natuurlijk kunt u graszaad of bijvoorbeeld zout met de hand strooien. Het gebruik maken van strooigereedschap zoals de WE 330 Universele strooiwagen heeft echter wel een aantal voordelen. Zo zorgt een strooiwagen ervoor dat het strooigoed gelijkmatig wordt verdeeld. Dit is vooral belangrijk als u een mooi gazon wilt realiseren. Daarnaast houdt u uw handen schoon en doet de strooiwagen het werk voor u!

De WE 330 Universele strooiwagen is voorzien van een lichte en vooral wendbare strooiverdeler. De werkbreedte van de WE 330 Universele strooiwagen is 41 centimeter. Dit houdt in dat u snel en gelijkmatig grotere oppervlakten kunt bestrooien. Dit is vooral handig wanneer u bijvoorbeeld een groot stuk gras wilt inzaaien of het terras met zout wilt bestrooien wanneer deze in de winterdagen glad is. De tankinhoud van de WE 330 Universele strooiwagen is 15 liter. Dit is een vrij grote inhoud. U hoeft dus niet vaak te stoppen om de strooiwagen weer bij te vullen. De WE 330 Universele strooiwagen is voorzien van een handige doseerhendel. Wanneer u de WE 330 Universele strooiwagen wilt vullen, kunt u dit gemakkelijk doen, doordat deze strooiwagen voorzien is van een stabiele standaard.

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede strooiwagen, kan de WE 330 Universele strooiwagen een geschikte keuze zijn. Deze strooiwagen is te verkrijgen bij Wolf-Garten. Dit bedrijf heeft een breed assortiment aan apparatuur voor onder andere het onderhouden van uw tuin. Voorbeelden hiervan zijn strooigereedschappen, slangenwagens, handgereedschappen en tuinmachines zoals trimmers, bladblazers en heggescharen. Op de website van Wolf-Garten vindt u een overzicht van het gehele assortiment.

 


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap