Strooigereedschappen

Het woord Strooigereedschappen is een verzamelnaam voor al het gereedschap dat ingezet kan worden voor uit uitstrooien van verschillende stoffen. Meestal wordt strooigereedschap gebruikt voor het inzaaien van gazons of voor het verspreiden van zout op paden wanneer het gevroren heeft. Ook voor het bemesten van de tuin kan strooigereedschap erg handig zijn. Natuurlijk kunt u graszaad, zout of mest ook met de hand strooien, maar goed strooigereedschap maakt het een stuk eenvoudiger. Voordelen van het gebruik maken van strooigereedschap is dat het strooigoed gelijkmatig verdeeld wordt en u daarnaast uw handen schoonhoudt.

Er zijn verschillende soorten strooigereedschappen te verkrijgen. Voorbeelden van strooigereedschap zijn handstrooiers en strooiwagens. Strooiwagens kunnen weer onderverdeeld worden in een getrokken model dat achter een zitmaaier of quad geplaatst kan worden of een duwmodel. Vaak bepaald de toepassing welk type strooigereedschap het meest geschikt is. Zo kunnen de strooibreedte, de tankinhoud en het model een groot verschil maken. Veel voorkomende merken strooigereedschap zijn Earthway, Gamo, Precision en Wolf.

Op zoek naar goed strooigereedschap? Dan bent u bij Wolf-Garten aan het juiste adres!

Wolf-Garten heeft twee typemn strooiwagens en een batterij aangedreven handstrooier in het assortiment die een uitkomst kunnen bieden bij het realiseren van een perfect bezaaid gazon. Elke strooier van Wolf-Garten heeft zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo kunt u de universele handstrooier instellen tot strooibreedtes van 0.5 tot 2.5 meter. De twee strooiwagens van Wolf-Garten zijn erg licht van gewicht en daarnaast wendbaar met een strooibreedte van 41 of 43 centimeter. Deze strooiwagens hebben een tankinhoud van 15 of 20 liter. Naast dat u dit strooigereedschap kunt gebruiken voor het inzaaien van uw gazon, kunt u deze ook inzetten bij ijs en sneeuw om zout en ander gruis te strooien.

Kortom het strooigereedschap van Wolf-Garten is erg universeel en multi-functioneel inzetbaar. Ga voor meer informatie eens naar de website en laat u verrassen door de mogelijkheden!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap