Snoerloos Tuingereedschap

Compleet snoerloos door de tuin. Maaiers, buxusscharen, heggenscharen, trimmers... bijna alle tuinmachines zijn op accu verkrijgbaar. WOLF-Garten biedt echter een assortiment tuinmachines waarvan de accu’s onderling uitwisselbaar zijn! Hierdoor kan de looptijd van een machine eenvoudig worden verlengd. Met twee accu’s van respectievelijk 36V / 3 Ah en 36V / 5 Ah, kunnen vier machines worden geactiveerd:

Trimmer GTB 36 is van alle gemakken voorzien en biedt het hoogst mogelijke gebruikscomfort. Met de telescopisch verstelbare steel en de verstelbare tweede handgreep is de trimmer geschikt voor elke gebruiker. De ergonomisch uitgevoerde handgrepen en het lichte gewicht dragen bij aan een verantwoorde werkhouding. De maaikop is 180o draaibaar waardoor de trimmer ook voor het snijden van graskanten ingezet kan worden.

Bladblazer LBB 36 is een handzame kofferblazer van slechts 1,6 kg. Blaas alle afgevallen bladeren op een hoop, waardoor ze gemakkelijk op te ruimen zijn. Met een luchtsnelheid van max. 260 km/u is de klus in no-time geklaard. Heggenschaar HSB 36 is de ideale hulp bij het snoeien van hagen en coniferen. Met deze snoerloze uitvoering wordt het in vorm snoeien ervan wel heel eenvoudig! De doordachte handgreep maakt het snoeien in elke positie ergonomisch verantwoord. Met een meslengte van 54 cm zijn ook dikkere hagen geen enkel probleem.

Kettingzaag CSB 36 heeft een zwaardlengte van 30 cm en met een max. capaciteit van 170 x zagen per acculading prima geschikt voor het zwaardere werk. De softgrip handgrepen zorgen ervoor dat de kettingzaag lekker in de hand ligt. De motor zonder koolborstels is een extra voordeel.Kracht krijgt een nieuwe betekenis: uitzonderlijke prestaties, modern design en innovatieve kenmerken. Kies zelf de gewenste accucapaciteit. Altijd klaar voor gebruik! Verkrijgbaar vanaf januari 2015. Meer info op: WOLF-Garten.nl.

WOLF-Garten 36 V accuserieBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap