WS 50 Z Wolfgarten Slangenwagen

WS 50 Z Wolfgarten Slangenwagen

Er zijn verschillende manieren om uw tuin van water te voorzien. Zo kunt u ervoor kiezen om een gieter te gebruiken, maar ook veel mensen gebruiken tuinsproeiers of tuinslangen. Wanneer u gebruik maakt van een tuinslang is het van groot belang dat u deze na het gebruik goed opbergt. Doet u dit niet, dan bestaat de kans dat de kwaliteit van de tuinslang snel achteruit gaat. Daarnaast knikt de slang sneller of bestaat de kans dat u over de rondslingerende tuinslang struikelt. Om dit soort problemen te voorkomen, kan het aanschaffen van een slangenwagen een goede keuze zijn. Door middel van een slangenwagen kan een tuinslang gemakkelijk en snel opgerold en opgeborgen worden. Daarnaast is een slangenwagen voorzien van wieltjes waardoor u zelf niet hoeft te slepen met de tuinslang. De WS 50 Z Slangenwagen is een type slangenwagen die voor u zeker een uitkomst kan bieden!

De WS 50 Z Slangenwagen is geschikt voor tuinslangen met een maximale lengte van 50 meter bij een 1/2’’ diameter (13 millimeter) of een maximale lengte van 30 meter voor tuinslangen met een 3/4’’ diameter (19 millimeter). Een groot voordeel van de WS 50 Z Slangenwagen is dat deze slangenwagen gemaakt is van metaal. Metaal is erg sterk en gaat lang mee. Daarnaast is de WS 50 Z Slangenwagen erg stabiel door een goede en solide constructie. De WS 50 Z Slangenwagen is voorzien van een trommel met waterdoorvoer. Wanneer u de slangenwagen wilt verplaatsen gaat dit gemakkelijk doordat de WS 50 ZSlangenwagen voorzien is van lichtlopende wielen.

De WS 50 Z Slangenwagen is van het merk Wolf Garten. Dit bedrijf heeft verschillende soorten tuingereedschap in het assortiment, waaronder dus ook twee soortenslangenwagens. De WS 50 Z Slangenwagen is bij Wolf-Garten te verkrijgen in een roestwerende of een verzinkte uitvoering. Deze slangenwagen wordt compleet geleverd met diverse stukken voor het aansluiten van de tuinslang. De WS 50 Z Slangenwagen wordt exclusief tuinslang geleverd.

Voor meer informatie over de WS 50 ZSlangenwagen of over Wolf-Garten kunt u terecht op de website.

 


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap