Slangenwagens

Tegenwoordig zijn allerlei soorten apparaten en machines te verkrijgen om het werken in de tuin een stuk gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de tuinslang, de elektrische grasmaaier en de elektrische heggenschaar. Slangenwagens zijn ook uitgevonden om het werken in de tuin makkelijker te maken. Zoals de naam het al grotendeels aangeeft, zijn Slangenwagens eenbepaalde soort karren waarmee een tuinslang gemakkelijk opgerold en opgeborgen kan worden. Vaak zijn Slangenwagens voorzien van een hendel waarmee de tuinslang gemakkelijk opgerold kan worden. Naast dat de tuinslang met een slangenwagen opgerold kan worden, kan hiermee de tuinslang ook gemakkelijk naar een andere plek verplaatst worden. Wanneer u bijvoorbeeld zowel de voortuin als de achtertuin wilt besproeien, kunt u gemakkelijk de slangenwagen naar de desgewenste locatie rijden.

Er zijn verschillende soorten slangenwagens te verkrijgen. Het type slang dat u gebruikt, de afmetingen en het doeleinde bepaalt vaak welk type Slangenwagen het meest geschikt is. Er zitten grote voordelen aan het gebruik van een Slangenwagen. Zo is een tuinslang een stuk gemakkelijker op te rollen. U hoeft enkel aan de hendel te draaien en de slang rolt zich vanzelf op. Door gebruik te maken van een Slangenwagens is de kans op het knikken van de slang of het in de war raken een stuk kleiner. Ook is de tuinslang netjes en compact opgeruimd en blijft deze niet rondslingeren in uw tuin. U voorkomt hiermee ook dat u per ongeluk op de slang gaat staan en deze lek gaat. Een ander groot voordeel van Slangenwagens is dat deze verrijdbaar zijn, waardoor u een veel grotere oppervlaktekunt voorzien van water. U rijdt simpel de slangenwagen naar de desgewenste locatie en sluit de tuinslang aan op de kraan.

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte Slangenwagen voor uw toepassing, kunt u eens een kijkje nemen op de website van Wolf-Garten. Dit bedrijf heeft een breed assortiment aan Slangenwagens en andere tuinbenodigdheden zoals handgereedschap, gazonmaaiers, handschoenen en tuinmachines. Ga eens naar de website van Wolf-Garten voor een overzicht van het gehele assortiment!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap