WOLF-Garten Ambition ROBO Scooter 400

De werking van een robotmaaier is eigenlijk heel eenvoudig. Er wordt een dunne begrenzingsdraad gelegd in de vorm van het gazon op 10-30 cm van de gazonrand. De begrenzingsdraad wordt goed weggewerkt, is al snel niet meer zichtbaar en zal geen overlast bezorgen. Dit zijn de grenzen waarbinnen de robotmaaier zijn werk doet en het gras maait inclusief de grasranden. De robotmaaier zal eerst de grasranden maaien, dus helemaal langs de contouren van het gazon rijden en daarna schuine banen rijden over het gazon. 

Een volautomatische robotmaaier zoals de WOLF-Garten Ambition ROBO Scooter 400 en de WOLF-Garten Ambition ROBO Scooter 600 krijgen een vaste plek in de tuin en zullen alles geheel zelfstandig doen. Een half-automatische robotmaaier moet eerst nog door u op het gazon gezet worden.


WOLF-Garten Ambition ROBO Scooter 400 bestellen?

De WOLF-Garten Ambition ROBO Scooter 400 en de WOLF-Garten Ambition ROBO Scooter 600 zijn voor respectievelijk tot 400m2 en tot 600m2 gazon oppervlak geschikt. Beide robotmaaiers kunnen ook op hellend gazon, tot 19 graden, goed maaien. De sensoren waarmee de robotmaaiers zijn uitgerust zorgen voor veiligheid. De messen en de wielaandrijving zullen direct stoppen als er iets niet goed gaat tijdens het maaien, bijvoorbeeld als de robotmaaier wordt opgetild of kantelt.  

Natte gazons kunnen beter niet gemaaid worden en deze robotmaaiers zijn dan ook uitgerust met een regensensor. De robotmaaier zal direct naar het oplaadstation terug gaan of helemaal niet starten met maaien.

Geniet van uw mooi gemaaide gazon terwijl u tijd heeft voor andere dingen. Laat de robotmaaier zijn gang maar gaan!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap