WOLF-Garten Multi-star EW-M Raamwasser

De WOLF-Garten Multi-star EW-M Raamwasser is een specifiek type raamwasser. Bij het begrip raamwasser wordt meestal gedacht aan een raamwisser Een raamwasser zoals de Multi-star EW-M Raamwasser is echter totaal wat anders. Een raamwisser wordt gebruikt om ramen en/of andere gladde oppervlakken droog te trekken. Een raamwasser wordt daarentegen ingezet om bepaalde oppervlakken schoon te poetsen en/of in te zepen. Een raamwisser is voorzien van een rubberen rand die gemakkelijk water wegtrekt. Een raamwasser is voorzien van een mop die helpt bij het reinigen van onder andere ramen en spiegels.

Er zijn allerlei soorten en maten raamwassers te verkrijgen. De Multi-star EW-M Raamwasser is één van de vele soorten raamwassers. De WOLF-Garten Multi-star EW-M Raamwasser wordt vaak aangeschaft vanwege de breedte. Deze raamwasser is met een werkbreedte van 35 centimeter erg breed. De WOLF-Garten Multi-star EW-M Raamwasser is voorzien van een afneembare mop. Het voordeel hiervan is dat u de mop gemakkelijk in de was kunt gooien en kunt wassen op 40°. U hoeft dus niet telkens een nieuwe mop te kopen, wat erg veel geld kan schelen. Ook heeft de Multi-star EW-M Raamwasser een variabele instelling, wat inhoudt dat de raamwasser onder een hoek van 110° gedraaid kan worden. Er zijn dus geen hoeken en plekken waar u met de Multi-star EW-M Raamwasser niet bij kunt!

Een ander voordeel van de WOLF-Garten Multi-star EW-M Raamwasser is dat deze voorzien is van het Multi-star kliksysteem. Dit houdt in dat u de Multi-star EW-M Raamwasser op verschillende Multi-star stelen kunt klikken. U kunt er voor kiezen om een relatief kort handvat aan de Multi-star EW-M Raamwasser te klikken, maar ook langere stelen zijn beschikbaar. Met de Vario-steel ZM-V 3 of ZM-V 4 is de Multi-star EW-M Raamwasser ook te gebruiken op grote hoogtes tot wel 5.3 meter hoog.

Zowel de WOLF-Garten Multi-star EW-M Raamwasser als bijpassende Multi-star stelen zijn te verkrijgen bij Wolf-Garten. Op de website van Wolf-Garten kunt u de Multi-star EW-M Raamwasser gemakkelijk en snel bestellen. Ook vindt u daar meer informatie over andere reinigingsproducten!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap