WOLF-Garten Multi-star Autoreiniger

DeWOLF-Garten Multi-star Autoreiniger is ook een product dat ingezet kan worden tijdens het reinigen van de auto.

 De WOLF-Garten Multi-star Autoreiniger is specifiek geschikt voor het reinigen van ruiten van caravans en auto’s. De Multi-star Autoreiniger is voorzien van een unieke reinigingspad. Door met de reinigingspad over de ruit te gaan, verwijdert u gemakkelijk en snel het meest hardnekkigste vuil. De reinigingspad van de Multi-star Autoreiniger is voorzien van klittenband. Hierdoor kunt u de reinigingspad gemakkelijk wisselen wanneer deze aan vervanging toe is.

De WOLF-Garten Multi-star Autoreiniger is te verkrijgen bij Wolf-Garten. Dit bedrijf heeft een breed assortiment aan reinigingsproducten. De Multi-star Autoreiniger maakt dan ook deel uit van het Multi-star reinigingsassortiment.

Wanneer u de WOLF-Garten Multi-star Autoreiniger bij Wolf-Garten bestelt, wordt deze geleverd inclusief drie reinigingspads. Ook wordt een 150 milliliter watertank meegeleverd. Om het werken met de Multi-star Autoreiniger te optimaliseren, wordt door Wolf-Garten aanbevolen om ook de functionele verlengde steel van Wolf-Garten mee te bestellen. Door gebruik te maken van deze steel kunt u de Multi-star Autoreiniger ook gebruiken om plekken te reinigingen waar u normaal gesproken niet goed bij kunt. Daarnaast kunt u rechtopstaand met de Multi-star Autoreiniger werken en belast u uw rug minder. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Multi-star Autoreiniger gewoon met een kleine steel te gebruiken.

Op de website van Wolf-Garten kunt u vandaag nog de WOLF-Garten Multi-star Autoreiniger bestellen!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap