Multi-star UM-M Opbergsysteem

Heeft u vele soorten tuingereedschap en ligt het overal en nergens? Kunt u nooit het tuingereedschap vinden dat u op dat moment nodig heeft? Dan kan het handig zijn om een opbergsysteem te gebruiken waarbij het tuingereedschap overzichtelijk, ordelijk en gemakkelijk opgeborgen kan worden.

Er zijn verschillende soorten opbergsystemen te verkrijgen. Voorbeelden hiervan zijn een gereedschapsbord, een opbergrail, een gereedschapskist en gereedschapshaken. Bij het uitzoeken van een opbergsysteem voor tuingereedschap is het van groot belang dat u van tevoren bedenkt wat voor tuingereedschap u heeft. Wilt u voornamelijk groot tuingereedschap opbergen dat kunt u bijvoorbeeld beter voor een gereedschapsrail kiezen en voor klein tuingereedschap eerder voor een opbergbord. Ook zijn er specifieke opbergsystemen te verkrijgen voor bepaalde merken tuingereedschap. Vaak is het tuingereedschap dan voorzien van een bepaald kliksysteem waardoor het gereedschap gemakkelijker opgeborgen kan worden.

Het Multi-star UM-M Opbergsysteem is een specifiek type opbergsysteem dat ingezet kan worden voor het opbergen van allerlei soorten tuingereedschap. Zoals de naam al aangeeft is het Multi-star UM-M Opbergsysteem specifiek geschikt voor het ordenen en opbergen van tuingereedschap van het merk Multi-star. Het Multi-star UM-M Opbergsysteem bestaat uit een zogenaamde gereedschapsrail die zo vormgegeven is dat u plaatsbesparend al uw tuingereedschap op kunt bergen. Dit opbergsysteem is 80 centimeter breed en voorzien meerdere haken. U kunt zowel klein handgereedschap zoals een snoeischaar of een schepje, als groter tuingereedschap zoals heggenscharen en bezems met het Multi-star UM-M Opbergsysteem opbergen. Het grote voordeel van het Multi-star UM-M Opbergsysteem is dat al uw tuingereedschap op één plek hangt en u daardoor gemakkelijk het juiste tuingereedschap erbij kunt pakken. U hoeft dus niet langer te zoeken tussen stapels gereedschap. Ook is het een stuk veiliger. U heeft zo niet langer uw tuingereedschap op de grond rondslingeren, maar het hangt netjes en overzichtelijk aan de muur.

Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van het Multi-star UM-M Opbergsysteem voor uw Multi-star tuingereedschap, kunt u terecht op de website van Wolf-Garten! Dit bedrijf heeft naast het Multi-star UM-M Opbergsysteem nog vele soorten Multi-star tuingereedschap die u kunt aanschaffen voor het compleet maken van uw tuingereedschapsset. Kijk eens op de website van Wolf-Garten voor meer informatie!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap