Onkruid wieden

De WOLF-Garten Multi-star LB-M Onkruidwieder is een type tuingereedschap dat voornamelijk veel ingezet wordt bij het onderhouden van de tuin. Zoals de naam al aangeeft is de Multi-star LB-M Onkruidwieder geschikt voor het wieden van onkruid. Onkruid wieden kan op verschillende manieren plaatsvinden. Tegenwoordig zijn verschillende soorten onkruidwieders te verkrijgen. Deze verschillen onder andere in materiaal en vormgeving. Het is verstandig om meerdere onkruidwieders met elkaar te vergelijken voordat u een onkruidwieder aanschaft.

De werkbreedte van de Multi-star LB-M Onkruidwieder is 7 centimeter. Dit lijkt misschien wat weinig, maar dat is het niet. De Multi-star LB-M Onkruidwieder is juist door zijn geringe werkbreedte goed in te zetten om te beluchten, schoffelen en losmaken van grond op plekken die doorgaans moeilijk te bereiken zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan planten die erg dicht bij elkaar groeien.

Kortom, met de Multi-star LB-M Onkruidwieder kunt u erg eenvoudig de grond omdraaien en onkruid wieden. De Multi-star LB-M Onkruidwieder is te verkrijgen bij Wolf-Garten. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het leveren en produceren van diverse soorten producten die ingezet kunnen worden bij het onderhouden van uw tuin. Producten uit het assortiment van Wolf-Garten zijn onder andere grasmaaiers, producten voor bodembewerking maar ook grote tuinmachines zoals kettingzagen, bosmaaiers en trimmers. Op de website vindt u een overzicht van het gehele assortiment aan producten van Wolf-Garten.

De Multi-star LB-M Onkruidwieder maakt deel uit van het zogenaamde Multi-star mini producten assortiment. Wolf-Garten heeft een aantal soorten tuingereedschap ontwikkeld die wat kleiner van formaat zijn, maar nog steeds erg praktisch en gemakkelijk te gebruiken. Voor alle Multi-star mini producten biedt Wolf-Garten ook bijbehorende stelen, zodat u nog gemakkelijker met het tuingereedschap kunt werken. Voor de Multi-star LB-M Onkruidwieder is de Multi-star ZM 30 erg geschikt.

Voor meer informatie over de Multi-star LB-M Onkruidwieder of voor meer informatie over Wolf-Garten, kunt u terecht op de website!

Meer handgereedschap van WOLF-Garten voor gebruik in de tuin.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap