WOLF-Garten Multi-star mini-set P 243

De Multi-star mini-set P 243 is een set die bestaat uit vier soorten mini tuingereedschappen uit het Multi-star mini assortiment. De Multi-star tuingereeschappen maken onderdeel uit van het assortiment van tuingereedschappen van Wolf-Garten. Dit bedrijf staat erom bekend kwalitatief goede gereedschappen en vooral ook duurzame gereedschappen te leveren.

In totaal zijn er bij Wolf-Garten zeven verschillende soorten Multi-star mini tuingereedschappen te verkrijgen. Dit zijn het harkje, het schepje, het dubbelhakje, het bladharkje, het krabbertje, de onkruidwieder, het klauwtje en het harkje.

De Multi-star mini gereedschappen zijn door Wolf-Garten ontwikkeld voor een toepassing in de kleinere tuintjes, voor het balkon of voor op het terras. De Multi-star mini gereedschappen zijn erg gemakkelijk te gebruiken, licht van gewicht, erg klein en ideaal te gebruiken voor in uw bloembakken.

De Multi-star mini-set P 243 bestaat uit een schepje, bezempje, krabbertje, dubbelhakje en een bijbehorend Multi-star ministeeltje. Het krabbertje kan ingezet worden voor het losmaken en beluchten van zaaibedden in bloembakken en borders. Het bezempje zorgt ervoor dat u gemakkelijk in de kleinste hoekjes uw bloembak en bloementuin kunt reinigen. Het dubbelhakje kunt u gebruiken om de bodem voor jonge planten los te maken. Het schepje gebruikt u bij het poten van nieuwe planten of wanneer u aarde wilt opscheppen.

Het grote voordeel van het aanschaffen van de Multi-star mini-set P 243 is dat u in een keer voorzien bent van een set van de meest belangrijke soorten tuingereedschap. U heeft gelijk een basis aan tuingereedschap waarmee u aan de slag kunt gaan. Daarnaast is het een stuk goedkoper om de Multi-star mini-set P 243 aan te schaffen in plaats van telkens een losse Multi Star mini gereedschapskop.

Op de website van Wolf-Garten vindt u een overzicht van alle soorten tuingereedschap die Wolf-Garten in het assortiment heeft. U kunt daar ook gemakkelijk en snel uw eigen Multi-star mini-set P 243 bestellen!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap