Minisets Tuingereedschap

De WOLF-Garten Multi-star mini-set P 224 is een set die bestaat uit drie verschillende soorten tuingereedschappen. De Multi-star mini-set P 224 is een set die samengesteld is door Wolf-Garten. Dit bedrijf heeft een breed assortiment aan tuingereedschap. Vaak moet u tuingereedschap los aanschaffen. Dit kost veel geld. Wolf-Garten heeft daar iets op gevonden. De Multi-star mini-set P 224 is daar een voorbeeld van.

Deze tuingereedschapset bestaat uit een krabbertje een harkje en een bezempje. Dit zijn type gereedschap die over het algemeen erg vaak gebruikt worden wanneer er in de tuin gewerkt wordt. Een krabber kan gebruikt worden voor het losmaken van de aarde en het verwijderen van onkruid. Een harkje is ideaal voor in de herfst. Met een hark kunt u gemakkelijk bladeren tussen planten wegharken, zonder dat u daarmee de planten beschadigd. Het bezempje kunt u tot slot ook bijvoorbeeld gebruiken voor het aanharken van uw tuinpad of kleinere oppervlakken.

Naast de drie soorten tuingereedschap is bij de Multi-star mini-set P 224 ook een Multi-star ministeeltje toegevoegd. Dit  Multi-star ministeeltje is speciaal ontwikkeld om te combineren met het Multi-star minigereedschap. Wanneer het Multi-star ministeeltje ingezet wordt, kunt u het Multi-star minigereedschap ook als handgereedschap gebruiken. Al het tuingereedschap van het Multi-star mini assortiment bestaat namelijk uit diverse soorten gereedschapkoppen. Deze kunt u weer bevestigen op bijvoorbeeld een ministeeltje, maar ook op een langere steel om rechtopstaand werk uit te voeren. Het Multi-star mini tuingereedschap is ook erg goed te gebruiken in combinatie met een lange steel. Vooral wanneer u plekken wilt bewerken waar u minder goed bij kunt komen, kan een lange steel een uitkomst bieden.

WOLF-Garten Multi-Star Mini Tuinset

Kijk eens op de website van Wolf-Garten voor meer informatie over de Multi-star mini-set P 224 of over de combinatiemogelijkheden. Op de website van Wolf-Garten vindt u ook een overzicht van het gehele assortiment aan tuingereedschap!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap