WOLF-Garten Multi-star UH-M 60 Gazonhark

De  WOLF-Garten Multi-star UH-M 60 Gazonhark is een van de vele soorten tuingereedschap die ingezet wordt om de tuin te onderhouden. De Multi-star UH-M 60 Gazonhark valt onder de categorie tuinharken. Een hark is over het algemeen voorzien van een aantal tanden die aan een centraal punt bevestigd zijn. Met een hark kunt u verschillende dingen bijeenharken zoals grasresten, tuinafval, bladeren en bijvoorbeeld verticuteermateriaal. Elk type hark is weer voor een ander doeleinde geschikt. Wanneer u op zoek bent naar een geschikte hark, is het van groot belang dat u zich van tevoren goed laat informeren over de diverse soorten harken die beschikbaar zijn.

De werkbreedte van de WOLF-Garten Multi-star UH-M 60 Gazonhark is 58 centimeter. Door de breedte van de Multi-star UH-M 60 Gazonhark is deze gazonhark erg ideaal om grote hoeveelheden knipsels zoals bladeren, takken of grassprieten te verzamelen. De Multi-star UH-M 60 Gazonhark wordt voornamelijk veel ingezet om het gazon te reinigen of in te zaaien oppervlakten te egaliseren. De tanden van de Multi-star UH-M 60 Gazonhark zijn speciaal zo ontworpen dat ze glijden over het gazon. Zo wordt voorkomen dat per ongeluk wortels meegepakt worden of het gazon beschadigd wordt.

De WOLF-Garten Multi-star UH-M 60 Gazonhark is te verkrijgen bij Wolf-Garten. Dit bedrijf biedt naast de Multi-star UH-M 60 Gazonhark nog vele andere soorten tuingereedschap aan. Het tuingereedschap van Wolf-Garten staat erom bekend erg duurzaam te zijn. Wolf-Garten kiest altijd voor materiaal dat lang meegaat, waardoor u lang van uw tuingereedschap gebruik kunt maken.

Voor de Multi-star UH-M 60 Gazonhark wordt aanbevolen ook gebruik te maken van een speciale ZM 170 steel. Deze steel kan gemakkelijk door middel van het Multi-star kliksysteem op de Multi-star UH-M 60 Gazonhark bevestigd worden. Door gebruik te maken van een steel zoals de ZM 170 steel, kunt u rechtopstaand werken, gemakkelijker bij plekken die moeilijk te bereiken zijn en belast u uw rug minder.

Voor meer informatie over de Multi-star UH-M 60 Gazonhark of over Wolf-Garten kunt u terecht op de website!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap