Fruit plukken

De WOLF-Garten multi-star® RG-M Fruitplukker, Vario Fruitplukker type RG-M is een heel handig tuingereedschap wat gebruikt wordt voor het plukken van fruit zoals appels, peren of ander fruit.

Wanneer we een fruitboom in de tuin hebben, we genoten hebben van de mooie bloesem en we het fruit groter en mooier zien worden moet dit ook nog een keer geplukt gaan worden. 

Wanneer de boom niet hoog is kunnen we misschien met de hand nog wel enkele stukken fruit plukken maar zodra het fruit  hoger hangt kunnen we er niet meer bij. Daar is een mooie veilige oplossing voor in plaats van het staan op gammele ladders met alle risico’s van dien namelijk de WOLF-Garten multi-star® RG-M Fruitplukker! 

Om toch veilig het lekkere fruit uit de boom te kunnen halen gebruiken we daarvoor de WOLF-Garten multi-star® RG-M Fruitplukker, Vario Fruitplukker type RG-M in combinatie met een vario steel met telescoop functie. Deze vario steel is verkrijgbaar in 2 lengtes waardoor er tot maximaal 5,5 meter werkhoogte zonder ladder fruit geplukt kan worden. Deze genoemde werkhoogte van 5,5 meter is inclusief de lengte van de tuinier. Deze handige fruitplukker van top kwaliteit haalt het fruit van de tak zonder het fruit te beschadigen. 

De WOLF-Garten multi-star® RG-M Fruitplukker, Vario Fruitplukker type RG-M heeft een mooie ronde en flexibele vangkroon met een geïntegreerd snijmesje voor het eenvoudig plukken van het fruit. De multi-star® RG-M Fruitplukker, Vario Fruitplukker type RG-M is variabel instelbaar tot een hoek van 180 graden om goed bij het fruit te kunnen komen. De wasbare en verwisselbare katoenen zak zal het fruit opvangen waarna u het uit deze zak kunt halen. Wat is er nu lekkerder dan het eten van een net geplukte appel of peer uit eigen tuin? 

Om een indruk te krijgen hoe zo'n fruitplukker er uit ziet en wat de mogelijkheden zijn kunt u terecht op de website van WOLF-Garten. WOLF-Garten is een merk tuingereedschap wat bekent staat om zijn kwalitatieve en functionele producten. Wolf-Garten biedt een assortiment tuingereedschap aan voor elk seizoen van het jaar om optimaal te kunnen genieten van onze tuin. Kijk op de website van WOLF-Garten om het gehele assortiment te bekijken!

Direct de De WOLF-Garten multi-star® RG-M Fruitplukker, Vario Fruitplukker type RG-M bestellen!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap