WOLF-Garten Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark

De WOLF-Garten Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark is een type tuingereedschap, namelijk een hark. Een hark kan voor verschillende toepassingen ingezet worden. Zo kunt u met een hark gras, bladeren of onkruid bijeenharken, de grond klaarmaken voor het zaaien, of de grond egaliseren en fijn maken. Er zijn verschillende soorten harken te verkrijgen. Het is belangrijk dat u voor elke toepassing de meest geschikte hark gebruikt.

Zoals de naam van de WOLF-Garten Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark al aangeeft is deze hark een 3-in-1 systeem. Met deze hark kunt u zowel scheppen als zeven en harken. Zo kan de Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark erg goed ingezet worden voor het verwijderen van bladeren die in de vijver gevallen zijn. U gebruikt de WOLF-Garten Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark dan als zeef. Daarnaast kan met de Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark gemakkelijk bladeren bijeen geharkt worden en vervolgens opgeschept worden. Doordat er als het ware een bak bevestigd zit aan de tanden van de hark, blijven de bladeren op de hark liggen en kunt u de bladeren gemakkelijk opscheppen en weggooien. De Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark is ook als handgereedschap te gebruiken waarbij u deze hark meer als schep of zeef gebruikt. De werkbreedte van de Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark is 50 centimeter.

Kortom de WOLF-Garten Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark kan voor diverse doeleinde ingezet worden en is een erg handig hulpstuk bij het werken in de tuin! Bent u overtuigd van het gemak en de kwaliteiten van de Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark? Ga dan eens naar de website van Wolf-Garten. Op de website vindt u meer informatie over de Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark en kunt u deze multifuntionele hark ook bestellen. Naast de hark zelf, kunt u ook een bijpassende steel bestellen. Voor de Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark wordt de ZM 140 steel van Wolf-Garten aanbevolen. Door middel van het WOLF-Garten Multi-star kliksysteem bevestigt u gemakkelijk en snel de Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark aan de ZM 140 steel. Zo kunt u rechtopstaand de Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark gebruiken en ontziet u uw rug.

Ga snel eens naar de website van Wolf-Garten en bestel vandaag nog de Multi-star DR-M 3-in-1 Multihark!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap