Boomscharen

Alles binnen handbereik! Beide nieuwe WOLF-Garten POWER DUAL CUT boomscharen zijn ideaal voor het snoeien van dikke takken in hoge bomen.
Naast het succesvolle multi-star® snoeien op hoogte assortiment, brengt WOLF-Garten in 2015 twee boomscharen op vaste steel. Met een totale lengte van respectievelijk 2 en 4 meter bieden zij een bereik tot 3,5 en 5,5 meter.

De steel van de PDC RR 400 T is hiervoor telescopisch verstelbaar. Voortaan veilig snoeien, met beide benen op de grond. De POWER DUAL CUT boomscharen zijn uitgevoerd met papegaaibek snijtechniek. De zuivere sneden van deze techniek helpen het innestelen van bacteriën en schimmels voorkomen.

Snoeiafval en bladeren blijven niet aan de messen plakken dankzij de Hostaflon antikleeflaag. Dat deze speciale coating ook corrosie voorkomt, is een extra voordeel. Snoeien met de POWER DUAL CUT boomschaar kan op twee manieren; kies voor snoeien met High Speed Cut om een snelle knipbeweging te kunnen maken of ga voor extra kracht met de High Power Cut en knip takken tot wel 32 mm ø.

Tijdens het snoeien behoudt men altijd goed zicht op de te knippen tak, doordat de snijkop in iedere gewenste positie (225o) kan worden gedraaid. De handeling voor het knippen is heel eenvoudig, schuif de bovenste handgreep naar beneden en de katrol met lint doet zijn werk. De overbrenging op de messen is optimaal uitgevoerd, waardoor elke knipbeweging op een ergonomisch verantwoorde manier kan worden gemaakt. De WOLF-Garten POWER DUAL CUT boomscharen PDC RR 200 T en PDC RR 400 T zijn verkrijgbaar vanaf januari 2015.  Meer info op: WOLF-Garten.nlBekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap