WOLF-Garten Multi-star UF-M Bladhark

Wanneer de herfst weer aanbreekt, verliezen de bomen langzaam maar zeker hun bladeren. Dit is een mooi gezicht, maar niet altijd ideaal voor uw tuin. Langzaam aan raakt uw gazon en terras bedolven onder de bladeren. Er zijn verschillende manieren om de bladeren te verwijderen. Zo kunt u zelf de handen uit de mouwen steken en de bladeren verzamelen of bijvoorbeeld gebruik maken van een bladblazer. Een andere oplossing is door gebruik te maken van een bladhark.

De WOLF-Garten Multi-star UF-M Bladhark is ook een type bladhark. Deze bladhark kunt u niet alleen in de herfst, maar ook zeker in de zomermaanden inzetten. In de herfst gebruikt u de hark om alle bladeren weer bij elkaar te vegen. In de zomermaanden biedt een bladhark zoals de Multi-star UF-M Bladhark een uitkomst doordat deze gemakkelijk licht tuinafval en gemaaid gras bij elkaar kan harken.

In principe zijn bladharken in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Zo zijn er kleine bladharkjes waarmee gemakkelijk onkruid en bladeren bij elkaar geveegd kunnen worden op de moeilijker te bereiken plekken. Ook zijn er bladharken die voorzien zijn van een opvangbak.

Naast het doeleinde kan een bladhark ook verschillen in materiaal. Bladharken zijn in metalen, kunststof en bamboe uitvoering te verkrijgen. Een bamboe bladhark werk erg prettig en weegt niet veel, maar slijt echter wel snel. Een kunststof bladhark is voornamelijk bedoeld om in te zetten voor het bijeen vegen van bladeren. Kunststof is duurzaam, licht en beschadigt het gazon niet. Een metalen bladhark is een stuk zwaarder maar wel voor meerdere doeleinden in te zetten en erg duurzaam. Een nadeel van een metalen bladhark is dat deze hark wel sneller het gazon beschadigd.

De WOLF-Garten Multi-star UF-M Bladhark is gemaakt van staal. Staal is een legering van ijzer en koolstof en dus een type metaal. Met de Multi-star UF-M Bladhark kunt u gemakkelijk los onkruid, grasafval en bladeren van borders, paden en het gazon verwijderen. De tanden van de Multi-star UF-M Bladhark zijn erg flexibel, waardoor ze minder snel het gazon beschadigen. De WOLF-Garten Multi-star UF-M Bladhark heeft een werkbreedte van 50 centimeter.

Voor meer informatie over de Multi-star UF-M Bladhark kunt u terecht op de website van Wolf-Garten!



Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap