Snoeischaren

Snoeischaren, takkenscharen, grasscharen, buxusscharen, heggenscharen... snoeien is vaak een hele klus. Om het werk zo aangenaam mogelijk te maken, kies je voor elke snoeiklus de juiste schaar.

Voor het snoeien van jong hout, dunnere takken en bloemen gebruik je een papegaaibek snijtechniek. Deze laat een zuivere snede achter, waardoor bacteriën en schimmels minder kans krijgen zich in de plant te nestelen. Ga je echter dikkere takken, hardere houtsoorten of rozen snoeien, dan is een snoeischaar met aambeeld snijtechniek fijner om te gebruiken. Met deze scharen hoef je zelf minder kracht te gebruiken om de takken door te knippen. Dit voorkomt overbelasting van de hand en pols.

Voor alle scharen geldt: ze combineren maximale kracht met optimaal gebruiksgemak en veiligheid. Het volledige assortiment van WOLF-Garten snoeischaren zijn ‘Made in Germany’. Naast de functionaliteit en de ergonomische vormgeving worden hoge eisen gesteld aan het gebruik van materialen met de hoogste kwaliteit. WOLF-Garten geeft 10 jaar garantie.

Bestel direct uw snoeischaar en bekijk het assortiment van WOLF-Garten!


 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap