Brill grasmaaier


Brill grasmaaier.

Het Bedrijf Brill zijn in het jaar 1873 opgericht en in het jaar daarop zijn ze begonnen met het produceren van Grasmaaier. Het Bedrijf Brill is door de Gebroeders Brill in Wuppertal Barmen gevestigd en heeft in zijn bestaan veel naamsbekendheid gecreëerd in de Duitse markt.

Brill Grasmaaiers  zijn niet helemaal standaard ook al zien Brill Grasmaaiers er qua uitstraling precies het zelfde uit als een gewone loop grasmaaier. Het verschil zit dan ook niet in de uitstraling maar in de geavanceerde motor en overige opties. Een Brill Grasmaaier bied u meer dan gewonen loop grasmaaiers van een ander merk. Bril grasmaaiers zijn erg makkelijk in gebruik te nemen en leveren een goede maai kwaliteit aan uw gazon. Ook is een Brill grasmaaier qua motor makkelijk te onderhouden en gaan deze grasmaaiers lang mee.

De Filosofie van Brill

De kracht van Brill is door met een hoge kwaliteit producten en diensten de markt op te gaan om die op lange termijn te overtuigen van succes. De tevredenheid van de Klanten van Brill is hierdoor ook hun grote focus.  Door de kennis die het bedrijf heeft in samenhang met de eisen en verzoeken van hun klanten zowel binnen -en buitenland, richt Brill zich voornamelijk op het handelen om te voldoen aan de behoeften van de klant.

Kijk hier voor een overzicht van andere Tuingereedschap merken!
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap