Electrische heggenscharen

Een elektrische heggenschaar heeft als groot voordeel dat je zelf geen kracht hoeft uit te oefenen. Er zijn 2 soorten elektrische heggenscharen. De elektrische heggenschaar met snoer heeft als voordeel dat het nooit opgeladen hoeft te worden. Het nadeel van de elektrische heggenschaar met snoer is dat je altijd moet oppassen dat je de snoer niet raakt. Ook heb je met een elektrische heggenschaar met snoer dat je je zelf niet vrij kunt bewegen. Je bent altijd afhankelijk van een stopcontact.

Een elektrische heggenschaar met een accu geeft wel de bewegingsvrijheid. Het nadeel is wel dat je de accu vaak moet opladen.

De accubuxusschaar is speciaal voor het knippen van uw struik. Met deze accubuxusschaar kunt u de mooiste figuren maken. Door de grote afstand van de messen kan je erg mooie figuren uitsnijden. De accubuxusschaar glijd niet snel weg en heeft economisch geplaatste bedieningsmehode. De messen zijn eenvoudig te vervangen zonder gereedschap. De accubuxusschaar bevat inclusief een struikschaarmes, vormsnoei, antikleef coating, efficiënte snit en een acculader.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap