WOLF-Garten multi-star® RE-PM Takkenzaag Profi, handzaag Profi type RE-PM

De WOLF-Garten multi-star® RE-PM Takkenzaag Profi, handzaag Profi type RE-PM is een professionele handzaag, uit het Multi-Star programma “boomverzorging zonder ladder”. Met deze takkenzaag is het krachtbesparend werken bij het zagen van dikke boomtakken.

Deze WOLF-Garten multi-star® RE-PM Takkenzaag Profi, handzaag Profi type RE-PM takkenzaag is uitermate geschikt om zonder gebruik van een ladder te snoeien op hoogte in de bomen.

Het snoeien van bomen is noodzakelijk om een boom mooi en gezond te houden. Door snoei met de WOLF-Garten multi-star® RE-PM Takkenzaag Profi kunnen de dikste en/of beschadigde boomtakken weggezaagd worden. Bomen blijven ook door snoei mooi en gezond en je voorkomt dat de boom veel te groot gaat worden. Aangezien vele tuinen niet heel groot zijn is dat wel zo prettig. 

Het gebruik van een takkenzaag is nodig wanneer de takkenschaar of snoeischaar niet meer door de dikke boomtak heen kan snijden. Met het gebruik van de multi-star® RE-PM Takkenzaag Profi, handzaag Profi type RE-PM zal dit geen probleem meer zijn. Moeiteloos zal de boomtak weggezaagd worden. 

De multi-star® RE-PM Takkenzaag Profi, handzaag Profi type RE-PM heeft een gekromd zaagblad met dubbel geharde zaagtanden. Hiermee worden zeer gladde snede in de boom gemaakt wat infecties en bacteriële besmetting voorkomt. Een gesnoeide boom moet immers wel gezond en sterk blijven. Dat is namelijk een van de redenen om te snoeien. Door de geïntegreerde takkenhaak blijft de zaag tijdens het snoeien op zijn plaats wat wel zo prettig is voor de tuinier omdat dit krachten spaart.

De multi-star® RE-PM Takkenzaag Profi, handzaag Profi type RE-PM van WOLF-Garten wordt geleverd met een 15 cm ministeeltje. Voor hogere zaagklussen wordt de multi star Vario steel met telescoop functie aanbevolen. De Vario steel is een telescopische steel en in 2 lengte verkrijgbaar tot maximaal 4 meter. Inclusief de persoonslengte van de tuinier kan er tot maximaal 5,5 meter zonder ladder goed en veilig gewerkt worden met beide benen op de grond. Dus niet op een ladder of klimmen in de boom.

WOLF-Garten heeft een uitgebreid assortiment aan tuingereedschap. Ook voor het zagen van boomtakken kunt u terecht bij Wolf-Garten. 

Bezoek de website van Wolf-Garten. Daar zit zeker een product bij dat u heel goed kunt gebruiken. En zoekt u kwaliteit? WOLF-Garten staat voor kwaliteit!

Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap