WOLF-Garten multi-star® Boomschaar, type RC-M

De WOLF-Garten multi-star® Boomschaar, type RC-M, is een type boomschaar voor het snoeien van boomtakken. Om een boom te snoeien worden eerst de dikste taken met een takkenzaag weggezaagd. Daarna komt de boomschaar zoals de WOLF-Garten multi-star® Boomschaar, type RC-M aan de beurt.

Hiermee worden de overige boomtakken tot maximaal 38mm doorsnede weggesnoeid. Om te snoeien op hoogte wordt de WOLF-Garten Vario steel aanbevolen. Deze telescopische steel maakt het mogelijk om tot max. 5,5 meter hoogte te werken. Nu reiken de stelen niet tot deze hoogte echter dit is inclusief de lengte van de persoon die het snoei werk uitvoert. 

De WOLF-Garten multi-star® Boomschaar, type RC-M is een boomschaar met een aambeeld snijtechniek. Deze snijtechniek wil zeggen dat er eenzijdig gesneden wordt door een precisie geslepen snijmes met anti kleeflaag en de andere zijde is een aambeeld. De aambeeld snijtechniek van de WOLF-Garten multi-star® Boomschaar, type RC-M maakt een mooie gladde trekkende snede en snoeit met een geringe krachtsinspanning. Het scheelt zelfs de helft in kracht. Dit komt door de handige katrol en de WOLF-Garten easy cut coating. 

De WOLF-Garten multi-star® Boomschaar, type RC-M wordt geleverd inclusief trekkoord en koordgeleider. Deze koordgeleider wordt verbonden aan een WOLF-Garten Vario steel waardoor het trekkoord van de boomschaar niet in de weg hangt. Voor beginnende tuiniers die net met een boomschaar gaan werken is de WOLF-Garten Vario steel met een WOLF-Garten Katrol type ZS-M aan te bevelen. Dit is de beste combinatie om mee te starten bij het snoeien van boomtakken

De WOLF-Garten multi-star® Boomschaar, type RC-M komt uit het WOLF-Garten programma Multi-Star Boomverzorging zonder ladder. Dit scala aan producten zorgt ervoor dat u veilig met beide benen op de grond kunt blijven staan tijdens het snoeien van bomen.  Het WOLF-Garten Multi-Star programma bestaat sinds 1982 en kenmerkt zich door een tuingereedschappensysteem van het kunnen bevestigen van verschillende tuingereedschappen op verschillende soorten losse stelen. Dit reeds bewezen en geprezen Multi-Star van WOLF-Garten was in 1982 een complete vernieuwing in het land van de tuingereedschappen. WOLF-Garten is zeker niet stil blijven staan en gaat tot op de dag van vandaag door met vernieuwing en verbetering.

Neem een kijkje op de website van WOLF-Garten en oordeel zelf!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap