WOLF-Garten Schoffel multi-star GS-M 16

De WOLF-Garten Schoffel multi-star GS-M 16 is zoals de naam al aangeeft een type schoffel. Een schoffel valt onder de categorie tuingereedschap. Wanneer het weer goed weer wordt, is het weer tijd om in de tuin aan de slag te gaan. Om de tuin te kunnen onderhouden, is kwalitatief goed tuingereedschap van groot belang. Voor het wieden van onkruid kan een schoffel zoals de WOLF-Garten Schoffel multi-star GS-M 16 een uitkomst bieden. Een schoffel bestaat uit een horizontaal liggend mes dat vaak aan een handvat bevestigd is. Met een schoffel kunt u zowel het onkruid als de grond zelf losmaken. Doordat de grond ook losgemaakt wordt, kan het onkruid niet langer wortelen en zal het uitdrogen. Het wordt dan ook aanbevolen om met droog weer onkruid te wieden. Het onkruid droog zo sneller uit en sterft af.

Vooral bij het bestrijden van eenjarig onkruid kan de WOLF-Garten Schoffel multi-star GS-M 16 een uitkomst bieden. Eenjarig onkruid verspreidt zich door middel van zaadjes en is daarom gemakkelijk te bestrijden. Het is wel belangrijk op tijd te beginnen. Zodra er meer zaad op de grond valt, moeten nog meer plantjes verwijderd worden.

Wat de WOLF-Garten Schoffel multi-star GS-M 16tot een prettige schoffel maakt, is dat deze schoffel rondom scherp geslepen is. Dit is ideaal voor het wieden van onkruid. U hoeft enkel te duwen en te trekken. De werkbreedte van de WOLF-Garten Schoffel multi-star GS-M 16 is 16 centimeter.

De WOLF-Garten Schoffel multi-star GS-M 16 is te verkrijgen bij Wolf-Garten. Dit bedrijf staat bekend om zijn kwalitatief goede producten en lange ervaring met diverse tuingereedschappen. Bij Wolf-Garten kunt u de WOLF-Garten Schoffel multi-star GS-M 16 ook bestellen in combinatie met een steel. Door gebruik te maken van een lange houten steel kunt u rechtopstaand werken, wat een stuk minder belastend is voor uw lichaam. Wolf-Garten heeft de steel voorzien van een Multi-star klik verbinding waarmee gemakkelijk de WOLF-Garten Schoffel multi-star GS-M 16 stevig, stabiel en snel aan de steel bevestigd kan worden.

Voor meer informatie over Wolf-Garten of de WOLF-Garten Schoffel multi-star GS-M 16 kunt u terecht op de website!

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap