WOLF-Garten Multi-star DS-M 19 Hark 10 tands

Tegenwoordig zijn de meest gebruikte soorten tuingereedschap de schoffel, de hak en de hark. Deze gereedschapstukken zijn onmisbaar wanneer u bezig gaat met het onderhouden van uw tuin. De Multi-star DS-M 19 Hark 10 tands is een specifiek type hark dat ook veel gebruikt wordt bij het onderhouden van de tuin.

Een hark kan voor verschillende doeleinden gebruik worden. Waar een hark voor gebruik wordt, hangt af van de soort of het type hark. Elke hark heeft weer zijn eigen toepassing. Zo zijn er harken gericht op het verkruimelen van gronddeeltjes, het egaliseren van het grondoppervlak of het bijeen harken van oppervlaktevuil zoals plantenresten, takjes, blad, gras, houtsnippers en stenen.

In principe kunnen twee soorten harken onderscheiden worden, namelijk de egaliseerhark en de vuilhark. De vuilhark is voorzien van gebogen tanden en wordt gebruikt om gras, bladeren en onkruidresten weg te halen. De egaliseerhark wordt gebruikt om de grond fijn te maken en te egaliseren. De

WOLF-Garten Multi-star DS-M 19 Hark 10 tands valt onder de categorie egaliseerharken. Deze hark is voorzien van tien tanden die vervaardigd zijn uit drievoudig verzinkt staal. Op het staal is als het ware een beschermingslaagje van zink aangebracht. Hierdoor is de Multi-star DS-M 19 Hark 10 tands erg roestvast en slijtvast. De WOLF-Garten Multi-star DS-M 19 Hark 10 tands is du seen hark die nog jarenlang gebruikt kan worden.

De werkbreedte van de WOLF-Garten Multi-star DS-M 19 Hark 10 tands is 19 centimeter. Deze hark is specifiek geschikt voor het aanharken van smalle borders.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van de WOLF-Garten Multi-star DS-M 19 Hark 10 tands? Ga dan eens naar de website van Wolf-Garten. Naast de Multi-star DS-M 19 Hark 10 tands heeft Wolf-Garten nog vele andere soorten harken in het assortiment zoals multiharken, grasharken en bladharken.

Ga snel naar de website van Wolf-Garten en laat u verrassen door het brede assortiment aan tuingereedschap!

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap