WOLF-Garten Hak multi-star HU-M 15

De WOLF-Garten Hak multi-star HU-M 15  is een type tuingereedschap. Dit type tuingereedschap wordt voornamelijk veel ingezet voor de grondbewerking. Een hak, zoals de Hak multi-star HU-M 15 , lijkt vrij veel op de schoffel. Toch is er een verschil. De hak is namelijk een schoffel die naar achteren gericht is. Hierdoor is het gemakkelijker om wat stuggere en hardere grond te bewerken. Een ander verschil tussen de schoffel en de hak is dat de schoffel geduwd wordt door de grond en de hak juist getrokken wordt.

Meestal wordt een hak zoals de WOLF-Garten Hak multi-star HU-M 15 ingezet voor het wieden van onkruid. De hak snijdt vlak onder de wortels het plantje door. Doordat tegelijkertijd de aarde losgemaakt wordt, kan het onkruid niet verder wortelen en zal het uitdrogen en uiteindelijk afsterven.

De WOLF-Garten Hak multi-star HU-M 15 heeft een werkbreedte van 15 centimeter. Het onkruid wieden kan bij deze hak in een hakkende beweging plaatsvinden. Het is mogelijk om bij Wolf-Garten de multi-star HU-M 15 Hak te bestellen met een extra gehard werkblad. Dit zorgt ervoor dat de hak langer meegaat. De multi-star HU-M 15 Hak is specifiek erg goed geschikt voor het onkruid wieden in kleigrond.

Bij Wolf-Garten is de WOLF-Garten Hak multi-star HU-M 15 ook te verkrijgen in combinatie met de steel ZM 150. Dit is een houten steel die gemakkelijk gecombineerd kan worden met de multi-star HU-M 15 Hak. Het voordeel van het gebruiken van een houten steel, is dat u rechtopstaand kunt werken en onder andere minder last zult krijgen van uw rug. Zowel de steel als WOLF-Garten Hak multi-star HU-M 15 zijn voorzien van het Multi-star kliksysteem waardoor u verzekerd bent van een sterke en solide verbinding tussen de twee tuingereedschappen.

Voor meer informatie over de WOLF-Garten Hak multi-star HU-M 15 of voor het aanschaffen van deze hak, kunt u terecht op de website van Wolf-Garten!

 

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap