WOLF-Garten Dubbelhak multi-star iM-M

De WOLF-Garten multi-star iM-M Dubbelhak heeft een wat misleidende naam. Bij een dubbelhak wordt vaak gedacht dat aan beide kanten een hak aangebracht is. Dit is echter niet het geval bij de WOLF-Garten multi-star iM-M Dubbelhak. Dit type tuingereedschap is aan de ene kant voorzien van een hak en aan de andere kant heeft deze dubbelhak een schoffel.

Zowel hakken als schoffels worden over het algemeen ingezet voor het verwijderen van onkruid. Wanneer u op een wat lichte grond zoals veen of zand tuiniert, kunt u gebruik maken van een schoffel. Werkt u juist op zwaardere grond zoals klei, dan kan een hak ingezet worden. Het grote verschil tussen een schoffel en een hak is dat met een schoffel voorwaarts gewerkt wordt en met een hak achterwaarts.

Doordat de  WOLF-Garten multi-star iM-M Dubbelhak voorzien is van zowel een hak als een schoffel, is dit type tuingereedschap geschikt voor het wieden van alle bodemsoorten. Daarnaast kunt u met de  multi-star iM-M Dubbelhak de grond goed losmaken en deze dubbelhak gebruiken voor het aanaarden. Bij het aanaarden wordt de grond opgehoogd. Aanaarden wordt onder andere uitgevoerd bij aardappels om te voorkomen dat de knollen aan de oppervlakte komen en vervolgens gaan verkleuren.

Bij Wolf-Garten kunt u de  WOLF-Garten multi-star iM-M Dubbelhak bestellen. Deze dubbelhak kan prima gecombineerd worden met een lange steel. Door gebruik te maken, zorgt u ervoor dat de steel het werk doet en niet uw rug. Wolf-Garten heeft het zogenaamde Multi-star klik systeem ontwikkeld waardoor u gemakkelijk de  multi-star iM-M Dubbelhak op de Multi-star steel kunt bevestigen. In totaal zijn er acht steeltypes ontwikkeld die met meer dan 60 verschillende gereedschapskoppen van Wolf-Garten te combineren zijn.

Neem eens een kijkje op de website van Wolf-Garten voor een overzicht van het gehele assortiment aan gereedschapskoppen of voor het bestellen van de  multi-star iM-M Dubbelhak!

 

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap