WOLF-Garten Woeler-schoffel multi-star iE-M

De WOLF-Garten multi-star iE-M Woeler/schoffel is een type tuingereedschap. Goed tuingereedschap is van groot belang wanneer u bezig gaat met het onderhouden van uw tuin. Natuurlijk kunt u veel werk met uw handen doen, maar goedtuingereedschap verlicht het zware werk en zorgt er vaak ook voor dat het een stuk sneller gaat.

De WOLF-Garten multi-star iE-M Woeler/schoffel is een combinatie van een woeler en een schoffel. Deze combinatie is erg handig wanneer u bezig gaat met onkruid wieden. Met de woeler kunt u gemakkelijk de grond loswoelen en deze beluchten. Wanneer u vervolgens de multi-star iE-M Woeler/schoffel omdraait, heeft u een schoffel. Met de schoffel kunt u de grond nog wat losser maken en daarnaast het onkruid losmaken. Doordat u met de multi-star iE-M Woeler/schoffel zowel de grond als het onkruid losmaakt, kan het onkruid niet langer wortelen. Uiteindelijk zal het onkruid dus uitdrogen en afsterven.

Als materiaal is voor de WOLF-Garten multi-star iE-M Woeler/schoffel gebruik gemaakt van drievoudig verzinkt staal. Wanneer staal verzonken is, houdt dit in dat een beschermende laag op het staal aangebracht om het tegen roest en slijtage te beschermen. Meestal wordt een legering van ijzer, staal en zink gebruikt voor het maken van verzinkt staal. De multi-star iE-M Woeler/schoffel is dus door het verzinkt staal bijzonder roestvast en slijtvast waardoor deze woeler/schoffel erg lang meegaat. De werkbreedte van de WOLF-Garten multi-star iE-M Woeler/schoffel is 10 centimeter.

Geconcludeerd kan worden dat de WOLF-Garten multi-star iE-M Woeler/schoffel aan de ene kant middelzware grond kan verkruimelen en beluchten en aan de andere kant gebruikt kan worden om onkruid te wieden. Het is dus echt een multifunctioneel type tuingereedschap. U kunt de multi-star iE-M Woeler/schoffel verkrijgen bij Wolf-Garten. Dit bedrijf heeft naast de multi-star iE-M Woeler/schoffel nog vele andere soorten schoffels en woelers in het assortiment. Op de website van Wolf-Garten vindt u een overzicht van het gehele assortiment aan tuingereedschappen.

Neem snel eens een kijkje bij Wolf-Garten en laat u verrassen door het brede en gevarieerde aanbod!

 

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap