WOLF-Garten Multi-star BE-M Woeler

De WOLF-Garten Multi-star BE-M Woeler valt onder de categorie tuingereedschap. Wanneer u in de tuin aan de slag gaat, zijn er verschillende soorten tuingereedschap die u nodig kunt hebben. Denkt u maar eens aan de tuinhark om alle bladeren bij elkaar te harken, of een onkruidsteker om al het onkruid te verwijderen. De Multi-star BE-M Woeler is een type tuingereedschap dat een stuk minder mensen gebruiken, maar wel zeker handig kan zijn.

De WOLF-Garten Multi-star BE-M Woeler is zoals de naam al aangeeft een type woeler. Een woeler wordt gebruikt om grond als het ware los te maken en zo te beluchten. Wanneer stukken grond veel belopen worden of er iets zwaars op te staan komt, kan het zijn dat de gronddeeltjes dicht tegen elkaar aan gedrukt worden. Hierdoor komt er weinig lucht in de grond. Het nadeel hiervan is dat alle wortels van planten lucht nodig hebben om voldoende voedingsstoffen en water op te kunnen nemen om te blijven leven. Wanneer de gronddeeltjes te dicht op elkaar gedrukt zijn, kunnen de wortels niet goed functioneren en zullen de planten afsterven.

Om dit te voorkomen kan een woeler zoals de WOLF-Garten Multi-star BE-M Woeler ingezet worden. De Multi-star BE-M Woeler is specifiek geschikt voor het verkruimelen en beluchten van middelzware grond. Deze woeler realiseert zo een vruchtbare bodem waarbij planten voldoende lucht en voedingsstoffen kunnen opnemen. De Multi-star BE-M Woeler bestaat uit drie puntige haken die gemakkelijk de grond losmaken.

De werkbreedte van de WOLF-Garten Multi-star BE-M Woeler is 11 centimeter. Als materiaal is voor de Multi-star BE-M Woeler gebruik gemaakt van drievoudig verzinkt staal. Staal bestaat uit een legering van koolstof en ijzer. Het feit dat het staal dat voor de Multi-star BE-M Woeler gebruikt is, verzinkt is, betekent dat er een laagje zink is aangebracht over het staal. Dit laagje zink functioneert als een soort beschermingslaag en zorgt ervoor dat de WOLF-Garten Multi-star BE-M Woeler erg roestvast en slijtvast is. Deze woeler gaat dus jaren mee!

Voor meer informatie over de WOLF-Garten Multi-star BE-M Woeler kunt u terecht op de website van Wolf-Garten!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap