WOLF-Garten Dubbelhak multi-star iL-M 3

Is het weer tijd om te gaan tuinieren? Bent u op zoek naar goed tuingereedschap voor het onkruid wieden? Dan kan de WOLF-Garten multi-star iL-M 3 Dubbelhak misschien een uitkomst bieden. Deze dubbelhak is zowel voorzien van een hak als van een schoffel. Met de schoffel van de WOLF-Garten multi-star iL-M 3 Dubbelhak kunt u gemakkelijk een wat lichtere grond zoals zand of veen bewerken. Met de hak kunt u zwaardere grond zoals klei te lijf gaan. Naast het onkruid wieden, kunt u met de  WOLF-Garten multi-star iL-M 3 Dubbelhak de grond goed losmaken, zodat het onkruid uitdroogt en afsterft. Daarnaast kunt u de multi-star iL-M 3 Dubbelhak ook gebruiken voor het aanaarden.

Zowel hakken als schoffels worden over het algemeen ingezet voor het verwijderen van onkruid. Wanneer u op een wat lichte grond zoals veen of zand tuiniert, kunt u gebruik maken van een schoffel. Werkt u juist op zwaardere grond zoals klei, dan kan een hak ingezet worden. Het grote verschil tussen een schoffel en een hak is dat met een schoffel voorwaarts gewerkt wordt en met een hak achterwaarts.

De WOLF-Garten multi-star iL-M 3 Dubbelhak heeft een aantal specifieke kenmerken ten opzichte van andere dubbelhakken. Zo is de WOLF-Garten multi-star iL-M 3 Dubbelhak uitgerust met zowel een breed schoffelblad als een breed hakblad. De werkbreedte is 8 centimeter. Het brede blad is vooral handig voor het aanaarden. De schoffel is voorzien van drie scherpe tanden.

De multi-star iL-M 3 Dubbelhak is te verkrijgen bij Wolf-Garten. Vanuit Wolf-Garten wordt aanbevolen bij het aanschaffen van de multi-star iL-M 3 Dubbelhak ook de Multi-star steel ZM 150 te bestellen. Dit is een essenhouten steel met een lengte van 150 centimeter. Wolf-Garten heeft een Multi-star klik systeem ontwikkeld waardoor een gereedschapskop gemakkelijk, snel en stevig op een steel bevestigd kan worden. Wanneer u gebruik maakt van een steel, zorgt u ervoor dat het gereedschap het zware werk doet, in plaats van uw rug.

Op de website van Wolf-Garten kunt u voor zowel het bestellen van de WOLF-Garten multi-star iL-M 3 Dubbelhak als voor het bestellen van de Multi-star steel ZM150 terecht.Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap