Multi-star LF-M Klauwtje

Multi-star LF-M Klauwtje

Het Multi-star LF-M Klauwtje is één van de vele soorten tuingereedschappen die tegenwoordig te verkrijgen zijn. Wanneer u aan de slag gaat met het onderhouden van uw tuin, is het van groot belang te beschikken over kwalitatief goed tuingereedschap. Een schoffel, een hark, een schop en een hak kunnen onder andere niet ontbreken. De Multi-star LF-M Klauwtje is ook zeker een type tuingereedschap dat u kan ondersteunen bij het onderhouden van uw tuin.

Het Multi-star LF-M Klauwtje is ontwikkeld om aarde in plantenbakken en bloembedden los te maken en het onkruid te wieden. Als materiaal is voor het Multi-star LF-M Klauwtje gebruik gemaakt van drievoudig verzinkt staal. Staal bestaat uit een legering van ijzer en koolstof. Bij het staal van het Multi-star LF-M Klauwtje is een beschermingslaagje van zink aangebracht om deze klauw zowel roestvast als slijtvast te maken. Het Multi-star LF-M Klauwtje gaat daardoor dan ook een flinke tijd mee!

Het Multi-star LF-M Klauwtje is te verkrijgen bij Wolf-Garten. Dit bedrijf heeft een breed assortiment aan producten dat voor elke tuinklus een uitkomst biedt!

Het Multi-star LF-M Klauwtje maakt deel uit van het Multi-star mini producten assortiment van Wolf-Garten. Wolf-Garten heeft diverse kleine soorten tuingereedschap ontwikkeld zoals het Multi-star LF-M Klauwtje maar ook een mini krabber, bladharkje en een dubbelharkje. Het voordeel van dit assortiment is dat alle Multi-star mini producten voorzien zijn van het Multi-star kliksysteem. Met dit kliksysteem kunt u gemakkelijk een prettiger handvat eraan vast klikken, of wanneer u rechtopstaand wilt schoffelen bijvoorbeeld een steel aan het Multi-star LF-M Klauwtje klikken. Zowel de handvaten als de stelen zijn op alle Multi-star producten van Wolf-Garten te bevestigen. U kunt zo bijvoorbeeld de ZM 150 steel bevestigen aan een grote hark en daarna de grote hark losklikken en een kleiner bladharkje eraan bevestigen.

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Wolf-Garten. Ga snel eens naar de website en laat u verrassen door het brede assortiment! Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap