Multi-star LD-M Bladharkje

Multi-star LD-M Bladharkje

Het Multi-star LD-M Bladharkje kan ingezet worden tijdens het werken in de tuin. Het Multi-star LD-M Bladharkje is een type tuingereedschap en valt onder de categorie harken. Een hark wordt ook wel een rakel of een rijf genoemd. Over het algemeen worden harken gebruikt om de gehele tuin of delen van een tuin fijner te egaliseren. Hierbij kan het gaan om het egaliseren van grond, maar ook het verwijderen van fijner materiaal zoals bladeren en gras.

Er zijn verschillende soorten harken te verkrijgen. Vaak bepaalt de toepassing welk type hark het meest geschikt is. De harken verschillen vaak in de dikte van de tanden, de afstand tussen de tanden, de hoeveelheid tanden, het materiaal dat gebruikt is, de werkbreedte en de lengte van de tanden. Bedenk van tevoren goed wat je met de hark wilt gaan doen, voordat je er een aanschaft!

Soorten harken die te verkrijgen zijn, zijn onder andere grasharken, bladharken en de gark. Het Multi-star LD-M Bladharkje valt onder de categorie bladharken. Een bladhark zoals het Multi-star LD-M Bladharkje kan als een soort bezem ingezet worden om gemaaid gras, tuinafval  of gevallen bladeren bijeen te harken. De werkbreedte van het Multi-star LD-M Bladharkje is 11.5 centimeter. Door het formaat van het Multi-star LD-M Bladharkje kan deze bladhark erg goed ingezet worden om in de kleinste hoekjes in een bloemenbak of bloementuin het oppervlak te reinigen. De tanden van het Multi-star LD-M Bladharkje zijn vervaardigd uit flexibel gehard staal waardoor de tanden niet zullen buigen tijdens de werkzaamheden. U kunt dus gerust kracht zetten bij het harken.

Het Multi-star LD-M Bladharkje behoort tot de Multi-star mini producten van Wolf-Garten. Naast dat u dit bladharkje bij Wolf-Garten kunt bestellen, kunt u daar ook terecht voor een bijpassende en handige steel. De Multi-star ZM 30 steel ligt erg prettig in de hand en is ook te gebruiken in combinatie met andere soorten Multi-star mini producten. Neem eens een kijkje op de website van Wolf-Garten en bestel nu uw Multi-star mini producten!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap