Katrol multi-star ZS-M

Katrol multi-star ZS-M

Wanneer er in de tuin gewerkt wordt, behoort het werken met en op een ladder tot ongeluksoorzaak nummer één. De ladder verschuift, zakt weg of u verliest uw evenwicht en voordat u het weet ontstaat er een ongeluk. Gelukkig worden er tegenwoordig steeds meer tuingereedschappen ontwikkeld die een ladder overbodig maken. Zo zijn er snoeischaren die op een lange, uitschuifbare stok gemonteerd kunnen worden en wordt er ook vaak gebruik van een katrol.

De multi-star ZS-M Katrol is één van de vele soorten katrollen die ingezet wordt voor het werken in de tuin. Vooral op grotere hoogtes kan het gebruik maken van een katrol zoals de multi-star ZS-M Katrol een uitkomst bieden. Met een katrol kunt u namelijk gemakkelijk een boom snoeien zonder een ladder te gebruiken.

De multi-star ZS-M Katrol is een katrol van Wolf-Garten en is daarnaast uitgerust met het principe van de Multi-star katrol. Dit houdt in dat u op een gemakkelijke en vooral comfortabele manier een hoge boom kunt snoeien. Doordat de katrol een uniek spanningsmechanisme heeft, blijft het trekkoord altijd strak gespannen langs de steel op. Dit zorgt ervoor dat wegglijden en verwarring voorkomen kan worden. Daarnaast is de multi-star ZS-M Katrol voorzien van een anti-slip stootkussen om op de heup te plaatsen. Dit zorgt voor een verhoging van het gebruikscomfort.

Naast de multi-star ZS-M Katrol heeft Wolf-Garten nog verschillende andere producten in het assortiment om te voorkomen dat u nog op een gevaarlijke ladder hoeft te stappen. Zo biedt Wolf-Garten de tot wel vier meter uitschuifbare vario-steel aan om grote hoogtes veilig te kunnen bereiken. U kunt hier gemakkelijk een takkenzaag of snoeischaar op aansluiten. Op de website van Wolf-Garten staat een overzicht van het assortiment voor boomverzorgingzonderladder.

Neem snel eens een kijkje op de website en laat u verrassen door de mogelijkheden van Wolf-Garten!Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Tuingereedschap